Bine ati venit la Clinica Caracas Dental!

Program de lucru: Luni - Vineri: 8.30am - 19.30pm | Sambata: 8.30 -14
  Contact : (+373 22) 72-19-84

Îngrijirea implanturilor dentare!

Fixarea sigură a implantului în osul maxilarului și absența proceselor inflamatorii asigură succesul pe termen lung a implantării. Îngrijirea profesională a implanturilor și igiena orală corespunzătoare – o condiție necesară pentru obținerea unor rezultate satisfăcătoare.

Implanturile necesită ingrijire specială, care nu se limitează la periaj. Datorită ligamentului parodontal, dinții naturali beneficiază de o protecție mai bună decât implanturile împotriva factorilor externi.

Prevenirea – cheiasuccesului și garanția de performanță pe termen lung a implanturilor, deoarece stadiile avansate ale bolii sunt ireversibile și, în cele din urmă, duc la pierderea implantului.

După îndepărtarea plăcilor dentare dense, lustruirea cu praful abraziv AIR-FLOW perio în vizite repetate regulate, ajută la eliminarea biofilmului și prevenirea dezvoltării mucozitei și peri-implantitei.

Praful PERIO pe bază de glicină se aplică ușor pe zonele subgingivale datorită duzei unice PERIO-FLOW. Structura de suprafață a implantului, precum și țesuturile moi nu sunt deteriorate. Doar 5 secunde de expunere a AIR-FLOW perio asupra suprafeței tratate asigură înlăturarea eficientă și delicată a biofilmului și confort pentru pacient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *