Bine ati venit la Clinica Caracas Dental!

Program de lucru: Luni - Vineri: 8.30am - 19.30pm | Sambata: 8.30 -14
  Contact : (+373 22) 72-19-84

Echipa noastra

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Dr. Caracas ION

A absolvit Universitatea de Medicină din Chişinău, medic de categorie superioară, chirurg implantolog. A urmat cursurile de perfecţionare profesională în Germania, Statele Unite, Federaţia Rusă, Elveţia, Universitatea de Stat de Medicină din Chişinău.

Dr. Bolgari Irina

A absolvit Universitatea de Medicină din Chişinău, medic de categorie superioară, terapeut, ortoped. A urmat cursurile de perfecţionare profesională în Germania, Rusia, Statele Unite şi Universitatea de Stat de Medicină din Chişinău.

Dr. Popescu Ludmila

Efectuează numeroase proceduri pentru tratarea dintilor, inclusiv tratament endodontic si restaurare estetică. A trecut cursuri de instruire pe tematici diferite in SUA, Austria, Rusia si la Universitatea de Medicină N. Testimiteanu din Chişinău

Dr. Buracovschi Irina

Din 2013 - lucrează la clinica Caracas-Dentalca stomatolog. Efectuează numeroase proceduri pentru tratarea dintilor, inclusiv tratament endodontic si restaurare estetică.

Dr. Prodan Constantin

Din 2010 lucrează la clinica Caracas-Dental ca stomatolog. Efectuează numeroase proceduri pentru tratarea dintilor, inclusiv tratament endodontic si restaurare estetică.

Dr. Paiu Vasilii

Lucreaza cu tot felul de proteze dentare, inclusiv implanturi și ceramică pe zirconiu. A trecut cursuri de instruire pe diferite teme din Germania, Rusia și România, precum și în cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie N.Testemițanu din Chișinău.

Dr.Paiu Gheorghe

Are experienta de lucrul cu tot felul de proteze dentare, inclusiv implant și ceramică pe zirconiu. Cursuri organizate de instruire pe diferite teme, în Germania, Statele Unite ale Americii, Rusia și România, precum și în cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie N.Testemițanu din Chișinău. 2013 - ciclu de cursuri în România pe tema "Maestrul Arhitect în protezare."